Návrh snížení četnosti neshod ve výrobním procesu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem snížení četnosti neshod ve výrobním procesu. Obsahuje tři návrhy optimalizace procesů s cílem minimalizace zmetkovitosti. Práce je rozdělena do třech hlavních částí. První část je teoretická zabývající se teoretickými pojmy. Druhá část obsahuje globální a detailní analýzu výroby s určením hlavních problémů. Třetí část zahrnuje návrhové řešení vycházející z analytické části.
This bachelor´s thesis deals with a proposal to reduce the non-conformance rate in the manufacturing process. It contains three process optimization proposals to minimize scrap. The work is divided into three main parts. The first part is theoretical dealing with theoretical concepts. The second part contains a global and detailed analysis of production with identification of the main problems. The third part includes a design solution based on the analytical part.
Description
Citation
HAMR, Z. Návrh snížení četnosti neshod ve výrobním procesu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-17
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Ing. Milichovský? Je u Vašich výrobků nějaká tolerance v rozměrech? Je z hlediska řízení kvality rozměrové omezení, či nějaká tolerance? Nebylo by vhodnější použít regulační diagram? Kde jsou uvedeny citace v rámci informací vycházejících z podniku u analytické části? - částečně odpovězeno prof. Koráb: Vysvětlete uvedené informace ve Vámi zmíněné specifické zmetkovitosti a obecně výroby, uvedených v analytické části. - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO