Vedení a řízení stavební firmy v Kazachstánu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Má bakalářská práce se zabývá tématem vedení a řízení stavební firmy v Kazachstánu. V teoretické části jsem definovala základní pojmy a jejich definice, které úzce souvisejí se stavebnictvím a managementem. Základem praktické části jsou 4 výzkumné otázky, které jsou zodpovězeny v průběhu výzkumu. Závěr této bakalářské práce bude obsahovat závěry a doporučení pro stavební firmy.
My bachelor thesis deals with the topic of leadership and management of a construction company in Kazakhstan. In the theoretical part I defined the basic concepts and their definitions, which are closely related to construction and management. The practical part is based on 4 research questions that are answered during the research. The conclusion of this bachelor's thesis will contain conclusions and recommendations for construction companies.
Description
Citation
SHVEDOVA, Y. Vedení a řízení stavební firmy v Kazachstánu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Jiří Blažek, CSc. - předseda, doc. Ing. Alena Tichá, Ph.D. - místopředseda, Ing. et Ing. Zuzana Mrňová - tajemník, Ing. Katsiaryna Sudakova - tajemník, PhDr. Dana Linkeschová, CSc. - člen, Ing. Svatopluk Pelčák - člen, Ing. Vojtěch Biolek - člen, Ing. Ondřej Fuciman, Ph.D. - člen, Ing. Petr Skála, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Studentka seznámila členy státní zkušební komise se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní byla analýza vedení a řízení stavební firmy v Kazachstánu. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od vedoucího závěrečné práce a oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO