Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá hodnocením finanční situace společnosti VÚB, akciová společnost v letech 2016-2020. V teoretické části jsou uvedeny a popsány cíle práce a vybrané ukazatele finanční analýzy. V analytické části je provedena aplikace ukazatelů na vybranou společnost a vyhodnocení výsledků. Na jejich základě jsou ve třetí části navrhnuta řešení na zlepšení finanční situace společnosti.
The bachelor thesis deals with rating of the financial situation of the company VÚB, a.s. in the years 2016-2020. The theoretical part presents and describes the objectives of the thesis and selected indicators of financial analysis. In the analytical part, the indicators are applied to the selected company and the results are evaluated. On this basis, the third part proposes solutions to improve the company's financial situation.
Description
Citation
VESELÝ, L. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (předseda) Ing. Vítězslav Irein (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) Ing. Veronika Svatošová, Ph.D. (člen) Ing. Martina Pivodová (člen)
Date of acceptance
2022-06-20
Defence
Otázky vedoucího práce - zodpovězeno Otázky oponenta práce - zodpovězeno Dr. Svatošová - který z Vašich optimalizačních návrhů považujete za nejlepší? Jsou v podniku další problematické oblasti v souvislosti s řízením pohledávek? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO