Interaktivní zobrazení datově náročné 3D scény ve webovém prohlížeči

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá vykreslováním datově náročných scén ve webovém prohlížeči. Jaké možnosti postupu řešení pro vytvoření funkční aplikace jsou dostupné a popis existujících řešení.  Konečné vytvoření point cloudového webového prohlížeče pomocí JavascriptAPI WebGPU.
This bachelor thesis deals with rendering data-intensive scenes in a web browser. What solution are available for creating a functional application and a description of existing solutions. Final creation of a web browser point cloud viewer using JavascriptAPI WebGPU.
Description
Citation
LUDVÍK, M. Interaktivní zobrazení datově náročné 3D scény ve webovém prohlížeči [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta. Komise oceňuje množství vykonané práce a kvalitu výsledků, ale na základě doporučení v posudku oponenta rozhoduje nechat studenta přepracovat technickou zprávu. Student sám uznává, že bude lepší text upravit a odevzdat znovu v upravené podobě. Otázky u obhajoby: Jaké další vlastnosti má bod v point cloudu, kromě pozice? V sekci 4.5 popisujete soubor "ept.json", kde mluvíte o jednotlivých parametrech, jako např. bounding box, schéma uložení atd. Následně zde popisujete "srs". Jedná se o název, zkratku, příponu nebo něco jiného? Byla práce psána ve spěchu?
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO