Trasovatelnost optimalizovaného generovaného kódu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práca sa zaoberá vytvorením aplikácie v jazyku Python, ktorá zo zadaného modelu a kódu z neho vygenerovaného poskytne užívateľovi analýzu optimalizácií vykonaných pri automatickom generovaní kódu. Táto analýza bude užitočná pre modelových návrhárov vo firme Honeywell International v oddelení AeroSpace. Umožní im tak jednoduchšie lokalizovanie a odstránenie či upravenie častí modelu, ktoré boli optimalizované.
The goal is to create an application that analyzes the optimizations applied during the translation of an input model into the corresponding generated code. This analysis will be provided to developers in order to show sources of potential automated review failures. In this case, the analysis reports should serve as a guide to a model designer to transform the model to avoid problematic optimizations.
Description
Citation
GAVENDA, D. Trasovatelnost optimalizovaného generovaného kódu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) Ing. Ivana Burgetová, Ph.D. (člen) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných (např. k provádění optimalizace kódu či rozsah prezentace vlastního přínosu v technické zprávě). Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B - velmi dobře. Otázky u obhajoby: V kap. 6 "Testovanie výslednej aplikácie" zmiňujete jednu optimalizaci, kterou Vaše aplikace neumí detekovat. Je možné se v modelu nějak vyvarovat případů, které povedou při generování kódu k problematické optimalizaci?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO