Komparace přesnosti měření optického a 3D kinematického systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. CESA
Abstract
Bakalářská práce se zabývá komparací přesnosti dvou přístrojů na měření vertikálního výskoku, využívající odlišný princip měření, a to "Optojump next" a "BTS Smart DX". V teoretické části jsou probrány jednotlivé přístroje, na jakém principu fungují a jsou porovnány mezi sebou. V praktické části se věnujeme metodice, zpracování naměřených dat a vyhodnocení výsledků provedených měření.
The bachelor thesis deals with the comparison of the accuracy of two instruments for measuring the vertical jump, using a different measuring principle, namely "Optojump next" and "BTS Smart DX". In the theoretical part, the individual devices are discussed, on what principle they work and are compared with each other. In the practical part we deal with the methodology, processing of measured data and evaluation of the results of measurements.
Description
Citation
SURKOŠ, O. Komparace přesnosti měření optického a 3D kinematického systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. CESA. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Jana Kolářová, Ph.D. (předseda) Ing. Lukáš Smital, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Daniela Chlíbková, Ph.D. (člen) Mgr. Ivan Struhár, Ph.D. (člen) Ing. Oto Janoušek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-20
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Ing. Janoušek položil otázku: Jak jste prováděl nastavení systému Optojump? Prováděl jste značení hodnot ručně? Bylo by možné tento proces zautomatizovat? Ing. Smital položil otázku: Provádíte předzpracování signálu? Doc. Kolářová položila otázku: Jaké byly požadavky na pozici nohou a chodidel během výskoku? Mgr. Struhár položil otázku: Jsou použité metody "gold standard"? Student obhájil bakalářskou práci a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO