FM přijímač s dekodérem RDS

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Systém RDS je určen k vysílání doplňkových informací pro VKV vysílače. Tato bakalářská práce se zabývá konstrukcí a popisem FM přijímače s dekodérem RDS dat. Práce pojednává o konkrétním zapojení obvodu a popisuje programy pro mikrokontroler a počítač. Dále poukazuje na možnosti úprav jednotlivých částí přijímače a programů.
The system RDS is dedicated to broadcast an additional information for VKV transceivers. This bachelor work is concerned with a construction and a description of FM receiver with RDS data decoder. The document disserts on concrete connection of a circuit and describes programs for microcontroler and computer. Further it shows possibilities of corrections of particular components of the receiver and the programs.
Description
Citation
ŠTOHANZL, M. FM přijímač s dekodérem RDS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Jiří Svačina, CSc. (předseda) prof. Ing. Milan Sigmund, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radim Kolář, Ph.D. (člen) Ing. Jan Prokopec, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Sedláček, CSc. (člen) Ing. Ivo Viščor, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO