Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce na téma „Hodnocení finanční situace podniku a návrh na její zlepšení“ se zaměřuje na finanční analýzu podniku na základě účetních výkazů. Vybraný podnik je Rapidoil Hako s.r.o., název provozovny: Třebovický mlýn za léta 2008-2012. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány metody finanční analýzy, které jsou v praktické části následně aplikovány na analyzovanou společnost. Ze získaných výsledků z praktické části se navrhnou doporučení na zlepšení finanční situace vybraného podniku.
The bachelor thesis "Evaluation of the financial situation of the company and the proposal for its improvement" focuses on financial analysis of enterprises on the basis of the financial statements. Selected firm is Rapidoil Hako s.r.o., the name of the establishment: Třebovický mlýn in the year 2008-2012. The work is divided into theoretical and practical parts. In the theoretical part describes the methods of financial analysis, which are then applied to the practical part of the analyzed company. The obtained results from the practical part with design recommendations to improve the financial situation of the chosen company.
Description
Citation
PAVLISKA, P. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Doc. Ing. Jan Klíma, CSc. (předseda) JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Průdek (člen) Mgr. Miroslav Penka (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Otázka vedoucího práce: Odpovězeno v plném rozsahu Otázka oponenta práce: Odpovězeno v plném rozsahu Ing. Žižlavský: Proč by měla majitelka podniku provádět pravidelně finanční analýzu? Odpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO