Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce na téma „Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení“ je zaměřena na finanční analýzu podniku. Zkoumá zdroje, její metody a způsob výpočtu jednotlivých ukazatelů po teoretické i praktické stránce. V praktické části je tato práce zaměřena na uplatnění teoretických poznatků v praxi na vybraném podniku. Tato finanční analýza se věnuje zemědělskému podniku AGROSPOL Velká Bystřice s.r.o. Po zjištění skutečného finančního stavu následuje návrh na zlepšení této situace. Je navrženo takové opatření, které má pomoci zlepšit jeho fungování a provoz.
The theme of this bachelor thesis is “The financial situation assessment of a company and suggestions for its improvement”. The thesis is focused on company’s financial analysis the sources of which it investigates together with its methods and the means of calculation of particular factors both theoretically and practically. The practical part of this thesis deals with the application of theoretical findings practically on the selected company. This financial analysis is interested in agricultural company AGROSPOL Velká Bystřice s.r.o. Firstly the actual financial situation of the company is examined and subsequently the suggestions for its improvement are proposed. The proposed measures should help to improve the functionality and operation of present financial situation.
Description
Citation
DVOŘÁKOVÁ, M. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Doc. Ing. Jan Klíma, CSc. (předseda) JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Průdek (člen) Mgr. Miroslav Penka (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Otázka vedoucího práce: Odpovězeno v plném rozsahu Otázka oponenta práce: Odpovězeno v plném rozsahu Doc. Klíma: Jsou Vámi stanovené vysoké ceny založené na kvalitě? Odpovězeno v plném rozsahu Doc. Klíma: Jak jste myslela, že zvýšíte využití strojů? Odpovězeno v plném rozsahu Mgr. Penka: Zabývala jste se v práci personálními činnostmi podniku? Odpovězeno v plném rozsahu Doc. Klíma: Vyváží firma chmel? Odpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO