Hodnocení výkonnosti podniku pomocí nástrojů finanční analýzy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá hodnocením výkonnosti podniku HUSKY s.r.o. v letech 2016-2020 pomocí nástrojů finanční analýzy. Práce je rozdělena do tří částí. První část popisuje teoretická východiska práce a vysvětluje, čím se finanční analýza zabývá. Obsahem druhé části jsou základní informace o společnosti a následně jsou aplikovány ukazatele z teoretické části, jež jsou v závěru zhodnoceny. Ve třetí části jsou navrhnuta opatření, jež by měla vést ke zlepšení výkonnosti společnosti.
The present bachelor’s thesis evaluates HUSKY Ltd’s company performance between the years 2016 – 2020 using the tools of financial analysis. The thesis is divided into three sections. The first section discusses the theoretical basis of the work and defines the goals of financial analysis. The following section of the thesis concisely presents the aforementioned company. Furthermore, this latter chapters contain the practical part of the thesis. Measures to improve business performace are proposed in the final section of the thesis.
Description
Citation
MUSILOVÁ, B. Hodnocení výkonnosti podniku pomocí nástrojů finanční analýzy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Sulkhan Mukhigulashvili, CSc. (místopředseda) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-22
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno Otázky oponenta práce - odpovězeno Ing. Fojtů: Zjišťovala jste, jak je to s kvalifikovanou pracovní sílou? - odpovězeno Ing. Bumberová: Proč jste v rámci práce použila strategickou analýzu? Proč jste v rámci práce využila strategický nástroj SWOT? Kde je v návrzích vývoj HDP a v čem se tam promítá? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO