Komunikační mix prodejny na lokálním trhu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na komunikační mix prodejny na lokálním trhu. Práce se skládá ze tří hlavních částí. Důležité marketingové pojmy jsou vysvětleny v první, teoretické části práce. Druhá část se zaměřuje na analýzu současné situace podniku. Na základě výsledků provedených analýz je zpracována poslední, návrhová část práce, která navrhuje změny komunikačního mixu prodejny drogistického a technického sortimentu v Rosicích.
The bachelor thesis deals with the communication mix of a store at the local market. The work is divided into three main parts. Important marketing concepts are described in the first theoretical part. Second part is focused on the analysis of the current state of the company. The last design part, based on the results of the analysis, is focused on author’s improvement suggestions of the communication mix of drugstore and technical range of goods of the store in Rosice.
Description
Citation
POTĚŠILOVÁ, H. Komunikační mix prodejny na lokálním trhu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. et Ing. Kateřina Procházková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-22
Defence
Otázky vedoucího: zodpovězeno Otázky oponenta: zodpovězeno doc. Kaňovská: Vnímají majitelé vzhled provozovny jako dostatečný? zodpovězeno Ing. Hornungová: Je reklama na Facebooku a Instagramu pro určenou cílovou skupinu to pravé? zodpovězeno Mgr. Musilová: Jak je to s cenami v porovnání s drogeriemi Teta? Jaké jsou zisky podnikatelky a kolik % ze zisků by byly na návrhy vynaloženy? zodpovězeno Ing. et Ing. Procházková: Mělo by význam zavést věrnostní kartičky?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO