Návrh zdokonalení marketingové komunikace společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem na zlepšení marketingové komunikace pro podnik provozující rozvoz alkoholu. Teoretická část je zaměřena na vysvětlení základních pojmů v oblasti marketingu a komunikace. Analytická část se zabývá současným stavem podniku, stanovením možných nedostatků a následně návrhem zlepšení marketingové komunikace podniku. Zlepšení marketingové komunikace by mělo přispět k přilákání nových zákazníků.
Bachelor thesis is focused to improve marketing communication for a alcohol delivery company. The theoretical part is focused on explaining the basic concepts in marketing and communication. The analytical part deals with the current state of the company, determining possible shortcomings and then a proposal to improve the company's marketing communication. Improving marketing communication should help attract new customers.
Description
Citation
RYBA, J. Návrh zdokonalení marketingové komunikace společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-22
Defence
Otázky vedoucího práce - zodpovězeno Otázky oponenta práce - zodpovězeno Otázky členů komise - RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. - Zkoumal jste konkurenční oklolí podniku? Nebylo by vhodné opakovat ty analýzy častěji? Sleduje firma na webových stránkách návštěvnost nebo v nějaký průzkum? Zohledňute tyto výsledky? - zodpovězeno Ing. Helena Hanušová, CSc. - Navrhnovaná kampaň v bakalářské práci byla tvořena s jakým cílem, udržet stávající objekt na trhu nebo zvýšit? Co myslíte, jak se bude měnit cenová nabídka a o zhruba o kolik procent? - zodpovězeno doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. - Dotýká se Vás nějak zákon o reklamě? - zodpovězeno doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. - Nezaznamenali jste negativní reakci od zákazníků na zmiňovaný slogan? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO