Systém odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti a návrhy na jeho zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na systém odměňování zaměstnanců ve zkoumané společnosti a na návrhy změn, které by vedly ke vetší spokojenosti zaměstnanců. Práce se skládá ze tří hlavních částí – teoretické, analytické a návrhové části. Teoretická část se za pomocí odborné literatury zaměřuje na systém odměňování zaměstnanců a dopomáhá tak k pochopení této problematiky. Následuje analytická část, která již pojednává o analýze současného systému odměňování konkrétní společnosti. Finální částí bakalářské práce je část návrhová, ve které jsou navržena opatření, která v praxi povedou ke zlepšení systému odměňování zaměstnanců ve zkoumané společnosti a k jejich větší spokojenosti.
The bachelor thesis is focused on the system of remuneration of employees in the researched company and on proposals for changes that would lead to greater employee satisfaction. The work consists of three main parts - theoretical, analytical and design part. The theoretical part, with the help of professional literature, focuses on the system of employee remuneration and helps to understand this issue. The analytical part follows, which already deals with the analysis of the current remuneration system of a particular company. The final part of the bachelor's thesis is the design part, in which measures are proposed that will lead in practice to improve the system of remuneration of employees in the surveyed company and their greater satisfaction.
Description
Citation
MACHÁLKOVÁ, P. Systém odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti a návrhy na jeho zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. et Ing. Kateřina Procházková, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-21
Defence
Otázka oponenta práce – odpovězeno Ing. Roman Ptáček, Ph.D. – Co je zahrnuto v celkových nákladech na zvýšení mezd? – odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO