Podnikatelský záměr rozvoje firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tématem této diplomové práce je „Podnikatelský záměr rozvoje firmy“. Hlavním cílem práce je posouzení současného stavu společnosti AUTOCZ, spol. s.r.o. a následné vypracování návrhů, směřujících k jejímu rozvoji. Za tímto účelem byla vypracována komplexní analýza, stávající se z analýzy vnějšího a vnitřního prostředí firmy. Zastřešující analýzou je potom vypracování SWOT analýzy, která představuje východisko pro formulaci opatření, směřujících ke zlepšení konkurenceschopnosti a dalšímu rozvoji společnosti.
The thesis topic is "Entrepreneurial Intention of Business Development". The main purpose of this work is to assess the current state of AUTOCZ, spol. s.r.o. and to make suggestions that will lead to development of the company. For this purpose a comprehensive analysis consisting of an analysis of company‘s external and internal environment has been performed. Overarching analysis is SWOT analysis, which represents possibility to the statement of measures that should improve competitive ability and further development of the company.
Description
Citation
MARTENS, R. Podnikatelský záměr rozvoje firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-06
Defence
Otázka č. 1: doc. Myšková: Jakým způsobem byla stanovena pravděpodobnost rizika a jak jste určil závažnost faktorů v analýze rizik? Otázka č. 2: Ing. Luňáček: Proč byla stanovena diskontní sazba 10%? Otázka č. 3: doc. Bartoš: Je v kalkulacích počítáno s leasingovými splátkami? Budou nové vozy kupovány již modifikované pro autoškolu i z pohledu LPG či nikoli?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO