Podpora managementu rizik v agilním vývoji produktu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá oblastí projektového managementu v agilním vývoji produktu dle standardu PMI (Project Management Institute) na základě metodických příruček. V rámci agilního vývoje je zde brán důraz rovněž na metody testování produktu a jejich spojení s agilním prostředím. Na základě sesbíraných poznatků je zde navrhnuta programová aplikace pro podporu managementu rizik v agilním vývoji produktu.
The diploma thesis deals with the area of project management in agile product development according to the PMI (Project Management Institute) standard on the basis of methodological manuals. As part of agile development, emphasis is also placed on product testing software methods and their connection with the agile environment. Based on the collected knowledge, a software application is designed to support risk management in agile product development.
Description
Citation
VAFEK, Z. Podpora managementu rizik v agilním vývoji produktu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik technických systémů
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) RNDr. Pavel Popela, Ph.D. (člen) Ing. Jana Victoria Martincová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-24
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Podpora managementu rizik v agilním vývoji produktu. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval velmi zodpovědně. Na doplňkové otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Otázky z komise: doc. Doskočil: v čem zpracujete přínosy aplikace v procesu podpory managementu rizik ve srovnání s již zavedenými metodami? Postihuje navržená aplikace jednotlivé fáze metody RIPRAN? Dr. Šimůnek: vysvětlete termín rizika použitý v diplomové práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO