Rekonstrukce počítačové sítě pro firmu Eltes s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na počítačové sítě, konkrétně na rekonstrukci počítačové sítě pro firmu Eltes s.r.o. Obsahem práce je zanalyzovat současný stav jak budovy, tak i dosavadního řešení počítačové sítě v této firmě. Dále pak popsat teoretická východiska, která budu potřebovat při návrhu řešení. Při vytváření návrhu je brán zřetel na možnosti budovy a hlavně na požadavky zadavatele. Součástí pak bude seznam použitých prvků sítě a kalkulace nákladů.
This bachelor`s thesis is aimed on computer networking, directly on renovation of network for company Eltes ltd. The content of this thesis is to analyze current situation of building and computer network, describe theoretic background which I need to design a solution. When making design of solution I take into account the building possibilities and client requirements. One of components in my work is list of used elements of network and calculation of costs.
Description
Citation
SMEJKAL, M. Rekonstrukce počítačové sítě pro firmu Eltes s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Hana Klčová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-19
Defence
Otázky vedoucího práce odpovězeno Otázky oponenta práce odpovězeno prof. Mezník Výtka k chybě v názvu práce. odpovězeno Ing. Klčová Výtka k formálnímu uspořádání práce. odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO