Radíální nýtovačka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem této diplomové práce je seznámit se s technologií tváření – nerozebíratelným spojením, pochopit princip a navržením jednoúčelového nýtovacího stroje. Prokázat schopnost orientovat se v literatuře vytvořit návrh analyzovat výhody a nevýhody variant provedení a pevnostně zajistit bezpečnost, trvanlivost hlavní konstrukce. Vybrat a vzájemně sestavit vhodné pohonné a pracovní jednotky a umět výsledek interpretovat.
The merit of this graduation thesis is to get known with a moulding technology - non rewirable bond to understand principle and design one-purpose riveting machine. To show aknowligement and orientation in literature create a design analyze features and disadvantages types of constuction and be able to assure stability and safety long life of a head frame. Pick up and one another put together suitable working units and be able to interpret the results.
Description
Citation
HLOUŠEK, P. Radíální nýtovačka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce strojů a zařízení
Comittee
doc.ing. Václava Lašová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Pavel Bělohoubek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jaroslav Krátký, Ph.D. (člen) doc. Ing. Miloš Hammer, CSc. (člen) doc. Ing. Simeon Simeonov, CSc. (člen)
Date of acceptance
2008-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO