Softwarová podpora pro projektování v elektroenergetice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce pojednává o Softwarové podpoře pro projektování v elektroenergetice. V první kapitole se seznámíme s názvy jednotlivých firem a jejich softwarovými programy. Softwarové programy jsou zde děleny na programy pro dimenzování, programy pro 2D a 3D konstruování a projektování, programy pro finanční oblast tvorby, programy pro návrhy a výpočty a na další programy. Ve druhé kapitole analyzuji jednotlivé softwarové programy. Třetí kapitola obsahuje informace o jednotlivých firmách. V poslední kapitole jsou uvedené ceny jednotlivých softwarových programů, které se opět rozdělují na stejné programy, jako v první kapitole.
Bachelor’s thesis describes software solutions for designing in energetics. The first chapter aims at description of individual companies and their software products. Software is further divided into programs for dimensioning, programs for 2D and 3D designing a projecting, programs for financial part of design and programs for other computings. The second chapter analyzes the programs separately. The third chapter describes each one of companies. The last chapter consists of prices of individual programs that are divided for the same groups like they were at the first chapter.
Description
Citation
ROULE, J. Softwarová podpora pro projektování v elektroenergetice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
doc. Ing. Antonín Matoušek, CSc. (předseda) prof. Ing. Stanislav Rusek, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Jiří Drápela, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ilona Lázničková, Ph.D. (člen) Ing. Martin Paar, Ph.D. (člen) doc. Ing. Anton Beláň, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Student prezentoval svoji bakalářskou práci. Předseda komise doc. Ing. Antonín Matoušek seznámil komisi s posudky vedoucího práce a oponenta. Student správně odpověděl na otázky oponenta. Pan doc. Ing. Jiří Drápela a Ing. Paar měli připomínky k zpracování bakalářské práce. V diskuzi student správně odpověděl na všechny otázky komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO