Podnikatelský plán pro založení Café baru Galerie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem pro založení café baru s galerií. Hlavním cílem je zpracovat realizovatelný podnikatelský plán a na základě provedených analýz zjistit zda budoucí podnik má šanci obstát na daném trhu. Jsou zde zpracována teoretická východiska zabývající se strukturou podnikatelské plánu a založením nové společnosti. Analytická část analyzuje prostředí, kde bude podnik působit a faktory, které jej budou ovlivňovat. Návrhová část je zaměřena na konkrétní vypracování podnikatelského plánu.
The thesis deals with the business plan for establishing café bar with a gallery. The main goal is to create a feasible business plan and found, if the future company has a chance to succeed in the market based on the conducted analysis. The theoretical part defines the structure of the business plan and conditions for the establishment of a new company. Analytical part analyzes market environment where the company will operate and the factors that will affect the company. The practical part is focused on the development of specific business plan.
Description
Citation
SUK, T. Podnikatelský plán pro založení Café baru Galerie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Polák (místopředseda) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO