Aplikace pro generování testových otázek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Podstatou bakalárskej práce je navrhnúť a realizovať zabezpečený dabázový systém. Jeho úlohou je správa testových otázok v užívatežsky prístupnej aplikácií. Je schopná otázky vkladať a vymazávať, editovať, zadežovať do skupín, exportovať do externých súborov typu XML. V teoretickej časti práce sú popísané vlastnosti použitých programovacích jazykov. Druhá polovica práce sa venuje postupu programovania databázového systému a popisu akým spôsobom funguje.
The purpose of the Bachelor work is to design and implement secure database management system. It's task is management of the test questions in an user-friendly application. It allows user to insert and erase questions, edit them, sort them by groups as well as export them to external XML files. The theoretical part is dealing with characteristics of used programming languages. Second part is about building the database system and describing the way it works.
Description
Citation
ŽOLDOŠ, P. Aplikace pro generování testových otázek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Vladimír Kapoun, CSc. (předseda) doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Martin Kyselák, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Martinásek, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Šilhavý, Ph.D. (člen) Ing. Peter Stančík (člen) Ing. Ondřej Krajsa, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Jak se správně v databázové terminologii označují sloupce tabulky a jak jednotlivé řádky tabulky? Jakým způsobem je zabezpečeno heslo?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO