Návrh řešení důchodového zabezpečení v České republice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku důchodového zabezpečení v České republice. Teoretická část vymezuje základní údaje vztahující se k důchodovému systému jako celku a informace nezbytné k porovnání důchodů v jiných státech. Analytická část se zabývá důchodovými systémy ve vybraných státech včetně jejich analýzy, která je výchozí pro individuální návrhy vhodného řešení penze. V závěru je práce doplněna o samotné návrhy, které jsou doporučením důchodového zabezpečení nejen pro občany, ale také pro vládu.
Bachelors´s thesis is aimed at problems of old age pension scheme in the Czech republic. Theoretical part of thesis defines basic data relating to pension system as whole and information necessary to comparision pensions in other states. Analytic part deals with pension systems in chosen states including their analysis which is important to individual suggestions of suitable solution of pension. At the end the thesis is completed by particular suggestions which are recommendations of old age pension scheme not only for citizens but also for our government.
Description
Citation
HOLÁSKOVÁ, R. Návrh řešení důchodového zabezpečení v České republice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Josef Dobřický, CSc. (předseda) JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) JUDr. Tomáš Soukup, BA. (člen) Ing. Jiří Klíma (člen)
Date of acceptance
2011-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO