Hodnocení investičního projektu - Technologie pro dělení materiálu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá hodnocením investičního projektu firmy XYZ,a.s. Jedná se o novou technologii pro dělení materiálu, která má nahradit již staré a opotřebované výrobní zařízení. Nová technologie by měla umožnit zvýšení výrobní kapacity na novém zařízení a zvýšit efektivnost při výrobě. V práci se budu zabývat hodnocením efektivnosti pořízení nového zařízení za pomoci vybraných metod. Cílem práce je zjistit, zda je investice do nového zařízení pro zvolený podnik výhodná.
This master’s thesis deals with evaluating an investment project of company XYZ,a.s. It’s a new technology for cutting material to replace old and worn production equipment. The new technology should enable an increase production capacity at new equipment and increase efficiency in production. In this thesis I deal with evaluation of the effectiveness acquisition of new equipment with the help of selected methods. The main aim is to determine, whether the investment in to new equipment for the selected business is profitable.
Description
Citation
FILIP, Z. Hodnocení investičního projektu - Technologie pro dělení materiálu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Jiří Michele (místopředseda) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Otázky vedoucího diplomové práce - odpovězeno Otázky oponenta diplomové práce - odpovězeno Otázka: prof. Jurová Použití ukazatele MVA a jeho vliv na tržní hodnotu podniku - odpovězeno Otázka: Ing. Mráček Mzdové náklady nově vytvořeného pracovního místa - odpovězeno Otázka: Ing. Michele Problematika využití dotací v navrhovaném řešení, rizika spojená s investicí - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO