Návrh zařízení pro testování vstřikovacích ventilů zážehových motorů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem této bakalářské práce je provést základní rešerši v oblasti současných elektronických vstřikovacích systému, s ohledem na konstrukci a nároky kladené na samotné vstřikovací ventily, další částí je návrh zařízení pro testování vstřikovacích ventilů pro nepřímé vstřikování benzínu.
The aim of this thesis is perform basic research in the field of contemporary electronic injection system with respect to the structure and demands on the actual injection valves, and perform the design of test bench for indirect fuel injection injectors testing.
Description
Citation
PŘIBYL, Z. Návrh zařízení pro testování vstřikovacích ventilů zážehových motorů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Kaplan, CSc. (předseda) doc. Ing. Miroslav Havlíček, CSc. (místopředseda) Ing. Ondřej Blaťák, Ph.D. (člen) Ing. Radim Dundálek, Ph.D. (člen) Ing. Karel Štěpánek (člen)
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Bakalář seznámil komisi s bakalářskou prací, zodpověděl otázky oponenta a následující otázky zkušební komise: 1. Jaké palivo bylo uvažováno pro testování vstřikovacích ventilů? 2. Pod jakým tlakem se přivádí palivo ke vstřikovacímu ventilu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO