Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením návrhu podnikatelského záměru na založení ořechového sadu. Práce obsahuje základní teoretické poznatky, v další části jejich převedení do praxe. Dále je rozpracován postup pro snadný začátek podnikání, včetně ekonomického vyhodnocení.
This bachelor´s thesis deals with creating of a draft of a business plan for a walnut orchard. Thesis contains basic theoretical knowledge, in the other part theory is put into practice. Then it elaborates how to start running a business, including economical evaluation.
Description
Citation
MRÁZKOVÁ, P. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Marie Paseková, Ph.D. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Klíma (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Otázky oponenta bakalářské práce: odpovězeno Otázky vedoucího bakalářské práce: odpovězeno Doc. Paseková: Jak jsou stromy staré, kolik jich na ploše je, kolik je výtěžnost jednoho stromu atd. - podle čeho studentka stanovila tržby? Ing. Klíma: Kdy se začnou investorovi vracet vložené prostředky (kdy začne mít zisk z tohoto projektu)? Ing. Estélyiová: Nezvažovala studentka kombinaci ořechovníku s jinými rostlinami?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO