Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá hodnocením finanční situace podniku fortell s.r.o. v letech 2008–2012 a identifikací slabých stran v této oblasti. Je zde provedena finanční a strategická analýza společnosti. Podnikové hodnoty jsou komparovány s doporučenými výsledky a odvětvovými průměry. Součástí práce jsou návrhy a doporučení, které by mohly vést ke zlepšení finančního zdraví společnosti.
This thesis describes the financial situation of company fortell s.r.o. in the years of 2008–2012 and identifies the weaknesses. The financial and strategic analysis was used. The company values are compared with the recommended results and averages in the same area. Included in the thesis are suggestions and recommendations which could lead to better financial health of the company.
Description
Citation
FIŠEROVÁ, L. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-06
Defence
Otázky vedoucího: zodpovězeno Otázky oponenta: zodpovězeno Další otázky: prof. Režňáková - Jiné metody? (Vztahuje se k otázce oponenta) doc. Beneš - Jak to vypadá s konkurencí, rozborem trhu? Nezabývala jste se možností úpravy cen/snižování nákladů? Kam směřuje zvyšování kvalifikace? prof. Režňáková - Jak ste identifikovala tyto oblasti, které navrhujete? Porovnávala jste to s konkurencí? Jaké opatření jste navrhovala v řízení krátkodobých pohledávek/dala jste jim návody, jak to dělat? Vznikla nějaká směrnice/zůstalo u doporučení? Jak jste postupovala při výpočtu ukazatele ekonomické přidané hodnoty? Co jste využila z magisterského studia při psaní práce?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO