Zálohování dat a datová úložiště

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tématem bakalářské práce je Zálohování dat a datová úložiště. Jsou zde analyzovány problémy související se zálohovacím procesem a datovými úložišti v konkrétním zdravotnickém zařízení. Dále jsou uvedeny praktické návrhy na zlepšení stávajícího stavu, aby lépe reflektoval současné požadavky legislativy, zaměstnanců a zařízení. Obsahem práce jsou i teoretická východiska, ze kterých návrhy na řešení problémů vycházejí.
The topic of the Bachelor´s Thesis is Data Backup and Data Storage. Here, problems concerning backup process and data storage in a concrete medical institution are analysed. The thesis also includes practical suggestions to improve the current situation, thus making it more adequate for the needs of contemporary legislation, employees and equipment. The thesis also contains a theoretical basis, employing it to develop solutions to the problems.
Description
Citation
NAVRÁTIL, J. Zálohování dat a datová úložiště [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen)
Date of acceptance
2013-06-21
Defence
Otázky vedoucího práce - Zodpovězeno Otázky oponenta práce - Zodpovězeno Ing. Jordán - Čím byste nahradil síťové propojení mezi servery v případě nárůstu objemu toku dat? - Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO