Volba formy podnikání

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na podnikatelskou činnost v České republice. Cílem této bakalářské práce je zhodnotit a porovnat jednotlivé formy podnikání. V teoretické části jsou popsány výhody a nevýhody jednotlivých forem podnikání. Na základě všech těchto poznatků se pokusím vybrat nejvhodnější variantu pro dva začínající podnikatele.
The thesis is focused on business in the Czech Republic. The aim of this thesis is to evaluate and compare the various forms of business. The theoretical part describes the advantages and disadvantages of different types of businesses. Based on all these findings I will try to choose the most appropriate option for two starting businessmen.
Description
Citation
OMEROVIĆ, A. Volba formy podnikání [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sadovský, CSc. (předseda) Ing. Pavla Vejmolová (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) JUDr. Tomáš Soukup, BA. (člen) Ing. Mgr. Vladimír Šefl (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Otázka oponenta práce - zodpovězeno v plném rozsahu. doc. Sadovský: Podnikatel (plátce DPH) má ve svém obchodním majetku auto. Musí tento podnikatel vždy vést knihu jízd? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Sadovský: Co je nejdůležitější v návrhové části vaší práce? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Šefl: Ve své práci jste řešila různé formy podnikání. Proč jste vynechala akciovou společnost - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO