Transformace podnikání vybrané fyzické osoby na právnickou osobu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této diplomové práci je diskutováno nad důsledky, které se sebou zejména z daňového a právního pohledu přináší změna formy podnikání, související se zamýšlenou přemenou sdružení fyzických osob na společnost s ručením omezeným. Obsahuje postup realizace změny formy podnikání. Postup pri zakládání společnosti s ručením omezeným a možnosti prěvodu majetku při transformaci.
In this diploma thesis are discussed the consequences caused by entrepreneurship transformation, especially from the tax and law aspect, related with the intended transformation from the associations of natural persons to a limited liability company. It contains process of implemetation by changing the enterpreneurship form. Process by fundation a limited liability company and the opportunities how transfer property by enterpreneurship transformation.
Description
Citation
KOSTOLÁNI, R. Transformace podnikání vybrané fyzické osoby na právnickou osobu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen) (člen)
Date of acceptance
2007-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO