Uplatňování DPH v zemích EU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá uplatňováním daně z přidané hodnoty v rámci Evropské unie a vracením této daně mezi státy Evropského společenství. Současně se věnuje Směrnici Rady, která byla k vracení daně sepsána, zboží a službám, na které se ve státech Evropské unie vracení daně nevztahuje. Obsahuje též návrh na zlepšení systému vracení daně z přidané hodnoty.
This bachelor´s thesis deals with the application of value added tax in the European union and VAT refund between states of European Community. At the same time this thesis pays attention to Council Directive, which was written for VAT refund, goods and services which the VAT refund does not apply for. It includes suggestion to improve value added tax refund system.
Description
Citation
JANÍČKOVÁ, P. Uplatňování DPH v zemích EU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sadovský, CSc. (předseda) Ing. Pavla Vejmolová (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) JUDr. Tomáš Soukup, BA. (člen) Ing. Mgr. Vladimír Šefl (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Otázka vedoucího práce - zodpovězeno v plném rozsahu. Otázka oponenta práce - zodpovězeno v plném rozsahu. Ing. Svirák: Domníváte se, že by bylo skutečně možné zrealizovat Vámi navržené řešení v praxi? - zodpovězeno v plném rozsahu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO