Návrh metodiky nákupu ve výrobní firmě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá procesem výběru a hodnocení dodavatelů nakupovaných vstupů pro výrobu. Výběr dodavatele ve výrobním podniku je velmi důležitým prvotním krokem. Účelem mé diplomové práce je návrh kvalitnějšího postupu a kritérií, který by napomohl společnosti vybrat správného dodavatele a především se zabývám vytvořením procesu pro průběžné hodnocení stávajících dodavatelů na požadované nákupy.
This master’s thesis, using the process of research, explores and surveys the business of suppliers.The choice of vendors in a manufacturing company is very important. The main task of this thesis is to suggest each quality process and introduce a certain criteria to help the company find the right vendor and the other task was to create a rating of the current suppliers of the buying of goods and services.
Description
Citation
GRACLÍKOVÁ, M. Návrh metodiky nákupu ve výrobní firmě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (místopředseda) Ing. Miroslava Krčmová (člen) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) PhDr. Ing. Jiří Pokorný, CSc. (člen) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) (člen)
Date of acceptance
2007-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO