Financování projektů ze zdrojů EU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá přípravou projektu a možnostmi jeho financování. Jelikož v dnešní době mnoho firem využívá pro své projekty dotací poskytovaných Evropskou unií jeví se tato možnost jako vhodná alternativa k financování projektů vlastními. Obsahuje pojmy a postupy, které je potřeba znát k sestavení projektu a je věnována analýze současného stavu společnosti a návrhu projektu.
This bachelor thesis deals with the preparation of the project and its financing options. Nowadays many companies use for their projects grants from the European Union, so this option appears as a viable alternative to finance their own projects. This work contains concepts and procedures that are key to build the project and is also dedicated to the analysis of the current status of a project proposal.
Description
Citation
JANHUBOVÁ, K. Financování projektů ze zdrojů EU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Doc. Ing. Jan Klíma, CSc. (předseda) JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Průdek (člen) Mgr. Miroslav Penka (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Otázka vedoucího práce: Není kladena Otázka oponenta práce č. 1: Odpovězeno v plném rozsahu Otázka oponenta práce č. 2: Odpovězeno v plném rozsahu Doc. Klíma: Diskutovala jste návrhy se zástupci podniku a mohly by se návrhy realizovat? Odpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO