Analýza nabídky úvěrových služeb ve vybraných finančních institucích v České republice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na poskytování účelových spotřebitelských úvěrů (vázaných na koupi zboží či služby) pro fyzické osoby nabízené nebankovními společnostmi. Na základě zjištěných preferencí spotřebitelů a analýzy nabízených úvěrů je vytvořena komparace vybraných nebankovních společností a doporučení jejich managementu, na co se při poskytování úvěrů zaměřit.
The bachelor thesis is focused on providing purpose consumer credits for individuals offered by non-banking companies. Based on the preferences of consumers and the analysis of loans the comparison of chosen non-banking companies has been created. Moreoever, the recommendations for the management were designed in order to stress what is crucial while providing consumer credits.
Description
Citation
MALÁ, M. Analýza nabídky úvěrových služeb ve vybraných finančních institucích v České republice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) JUDr. Ilona Rašovská (místopředseda) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Mašterová, Ph.D. (člen) Ing. Vilma Svojanovská (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
otázky oponenta: odpovězeno otázky vedoucího: odpovězeno ot.1) JUDr. Ilona Rašovská Co bylo pro rozhodující pro výběr respondentů? Odpovězeno ot.2) Ing. Lucie Koleňáková, Ph.D. Existují nějaké skryté informace v analyzovaných produktech, které nejsou pro spotřebitele zřejmé? Odpovězeno ot.3) Ing. Martin Pernica, Ph.D. Jaký je postup v případě konfliktních situací v oblasti úvěrů? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO