Legislativa evropské unie o zneškodňování odpadů.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce seznamuje s legislativou k ochraně životního prostředí v České republice. Hlavní část je zaměřena na legislativu odpadového hospodářství, zvláště pak na Zákon o odpadech v České republice, poté je okrajově zmíněna legislativa o odpadech v Rakousku a Německu. Dalším bodem je poukázání na zneškodňování odpadů spalováním, skládkováním a recyklací a dále jsou tyto země srovnány v těchto oborech likvidace odpadu.
This bachelor thesis acquaints with legislation on enviroment protection in Czech Republic. The main part of this thesis is waste management oriented, especially to the waste law in Czech Republic, then is maked the mention of the waste legislation in Austria and Germany. The next point of this thesis is refering to waste conditioning by combustion, disposal and recycling and then comparing the states in theese ways of waste conditioning is mentioned .
Description
Citation
POLÁK, M. Legislativa evropské unie o zneškodňování odpadů. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
RNDr. Petr Žaloudík, CSc. (předseda) Ing. Dušan Vincour, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Jegla, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Hájek, Ph.D. (člen) Ing. Radek Dvořák, Ph.D. (člen) Ing. Vít Kermes, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO