Optimalizace toku vratných obalů v rámci koncernu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na optimalizaci toku vratných obalů v rámci koncernu. Na základě analýzy skladování, informačního toku a řízení vratných obalů ve vybraném podniku a zhodnocení současných teoretických přístupů k obalovému hospodářství navrhuje změnu v řízení vratných obalů v podniku s cílem optimalizovat logistické náklady.
The diploma thesis focuses on optimizing the flow of returnable packaging within the group. Based on the analysis of storage, information flow and management of returnable packaging in a chosen company and evaluation of present theoretical approaches to the packaging management suggest a modification in the packaging management to optimize logistics costs.
Description
Citation
FUSOVÁ, D. Optimalizace toku vratných obalů v rámci koncernu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Jiří Michele (místopředseda) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Otázky oponenta diplomové práce – odpovězeno Otázka: Ing. Luňáček Použitelnost metody CPM, ekvivalentní metoda pro řešení za nejistoty - odpovězeno Otázka: Ing. Michele Problematika evidence obalů a manipulace s nimi - odpovězeno Otázka: Ing. Mráček Problematika vratnosti obalů - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO