Elektroléčba

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá metodami fyziatrické léčby a realizací generátoru a přípravku pro elektroléčbu. V první části práce je elektroléčba rozebrána podrobněji a ostatní metody jsou uvedeny jen stručně (jsou uvedeny pro úplnost). Při rozboru elektroléčby byla hlavní pozornost věnována těm proudů, které se v současnosti používají nejvíce. Jsou zmíněny i diagnózy, pro které je elektroléčba vhodná. Druhá část této práce se zabývá návrhem generátoru pro elektroléčbu v prostředí Labview a dále také návrhem a realizací přípravku pro elektroléčbu.
This bachelor's thesis deals with the methods of physiatric treatment and realization of a generator and a device for electrotherapy. In the first part, electrotherapy is analyzed in detail and other methods are mentioned only briefly (they are listed here for completeness). When analyzing electrotherapy main attention was paid to electrical currents that are mainly used. Diagnoses for which electrotherapy is suitable are also mentioned. The second part of this thesis deals with designing a generator in LabView software and designing and implementing a device for electrotherapy.
Description
Citation
FERNANDOVÁ, D. Elektroléčba [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
prof. Ing. Jiří Jan, CSc. (předseda) Ing. Vratislav Harabiš, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Ing. Jiří Šimurda, CSc. (člen) doc. MUDr. Zdeněk Wilhelm, CSc. (člen) MUDr. Václav Zvoníček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-19
Defence
Studentka prezentovala výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky, a odpověděla na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO