Analýza procesu výroby malých přírub

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tématem diplomové práce je analýza procesu výroby malých přírub. Návrhu optimalizačních opatření předchází analýza výrobního procesu, jeho zmapování, sběr dat, analýza dat pomocí Paretovy analýzy a určení příčin vzniku neshod. Analýza příčin vzniku neshod je založena na analýze dat a pozorování procesu, je členěna do kapitol v návaznosti na faktory ovlivňující výrobu. Optimalizační opatření jsou navrhnuta s ohledem na jejich snadnou realizovatelnost a podmínky v organizaci.
Theme of the Master’s thesis is analysis of process for production of small plates. Main parts of the thesis are analysis of the production process, process mapping, data capture, analysis of the data by Pareto analysis and find causes of nonconformities. Causes analysis is based on data analysis and process observation. It is divided to chapters by factors which are influencing the process. Optimization measures are designed with regard to their simplicity of realization and system in organization.
Description
Citation
TALANDA, J. Analýza procesu výroby malých přírub [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Metrologie a řízení jakosti
Comittee
Ing. Jaroslav Rajlich (předseda) doc. Ing. Leoš Bumbálek, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (člen) doc. Ing. Vasilij Teš, CSc. (člen) Ing. Ladislava Skýpalová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Trvaj (člen)
Date of acceptance
2010-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO