Návrh marketingového mixu podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na rozbor a analýzu marketingového mixu společnosti MAXIART plus, s. r. o.. První část bakalářské práce se zabývá teorii marketingu a definici nástrojů marketingu. V další části je seznamování se společností a podrobná analýza současného stavu společnosti. Poslední část obsahuje vlastní návrh na zlepšení prvků marketingového mixu podniku na základě zjištěných poznatků v průběhu praxe a psaní této bakalářské práce.
The object of this bachelor‘s thesis is an analysis of marketing mix of a business company MAXIART plus, s. r. o.. First part of an assignment depicts a theory of marketing as well as definitions of marketing mix tools. In a next chapter is an introduction of a business company and its detailed analysis of a current state. Last section includes a description of a personal outline of a proposal to improve the marketing mix of a business company based on the findings during a practice work and writing of this thesis.
Description
Citation
DO HAI, L. Návrh marketingového mixu podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Mgr. Milada Dittrichová (místopředseda) doc. Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-14
Defence
ot.1) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. Jakým způsobem bylo určena částka 3000,- Kč pro naprogramování publikačního systému? Odpovězeno ot.2) prof. Ing. Marie Jurová, CSc. Byla zvažována integrovaná doprava jako místo marketingové komunikace - např. ve vlacích? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO