Inteligentní detektor vodíku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této práce je seznámení se s organickými senzory vodíku, které jsou vyvíjené na Fakultě chemické Vysoké učení technického a problematikou jejich testování. Výstupem této práce je realizace inteligentního detektoru vodíku, který bude vyrobené senzory využívat. Toto zařízení umožní senzory testovat a využívat nejen na testovací aparatuře umístěné v laboratoři Fakulty chemické Vysokého učení technického.
The main goal of this diploma thesis is to get familiar with organic sensors developed at the Faculty of Chemistry at Brno University of Technology. The outcome is the implementation of smart hydrogen detector which is based on use of these sensors. This device will allow to test and use relevant sensors outside the test apparatus placed in the laboratory of the Faculty of Chemistry at Brno University of technology.
Description
Citation
KAŠPÁREK, P. Inteligentní detektor vodíku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Vladislav Musil, CSc. (předseda) Ing. Jaromír Bogr, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Lubomír Hudec, DrSc. (člen) Ing. Michal Pavlík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Pekárek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s výsledky své diplomové práce "Inteligentní detektor vodíku" a zodpověděl všechny položené otázky oponenta. Otázky a odpovědi: Ověřil jste, ve srovnání s jiným senzorem, funkci senzoru/obvodu? (Zařízení pracuje správně - porovnáno s měřením na předešlém pracovišti) Jak často měření probíhá? (Probíhá automaticky) Zlepšil jste předešlé měřící pracoviště, v čem? (Vylepšení je ve zmenšení a kompaktnosti)
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO