Vývoj aplikace pro finanční poradce

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V dnešní době, která se vyznačuje velikou konkurencí téměř v každém oboru, a lidé mají stále rostoucí požadavky a očekávání se stalo řízení vztahu se zákazníky jedním z klíčových prvků úspěchu. Jelikož v řadě případů je to jediný skutečně podstatný rozdíl. Lidé čím dál tím více spoléhají na dojmy a celkově na vystupování společnosti. Tato práce se nezabývá komplexním řízením se zákazníky, ale je cílena na zlepšení postavení finančních poradců v této oblasti. Aplikace, která je navrhnuta v rámci této práce ušetřím finančním poradcům hodiny zbytečného vyhledávání a procházení záznamů. Poskytne jim rovněž prostředek ke snadné a efektivní správě svého klientského portfolia.
The modern time is characterized by strong competition in almost every field of doing, customers expect better and better services, demands are growing permanently. Capability to satisfy customers´ expectations became one of the key success factors. In many cases is this capability of delivering additional value the only significant benefit which differ you from competition. Customers rely on impressions and image of the company more and more. This work does not deal with complex customer relationship management, but is aimed at improving the position of financial advisors/consultants in this area. The purpose of application, designed in this work, is to improve effectiveness and save time in every day’s life which is wasted for unnecessary searching and browsing records. This goal is connected with capability of application to deliver methods which make possible easy and effective client portfolio management.
Description
Citation
HALINÁR, P. Vývoj aplikace pro finanční poradce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-07
Defence
Otázky oponenta byly zodpovězeny. Ing. Chlebovský: Jakou vidíte bariéru při sdílení informací ( zaměstnanci jsou převážně externisti ). Otázka byla zodpovězena. Ing. Dydowicz: Proč jste vybral C# ? Otázka byla zodpovězena.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO