Design lavinového vyhledávače

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem lavinového vyhledávače, který využívá současných technologií, pokouší se odhadnout směr jejich vývoje, kombinuje je v nových souvislostech a na paměti má především funkčnost a vztah mezi vnitřním uspořádáním a vnější formou. Návrh respektuje ergonomická pravidla a snaží se o nový přístup v pojetí konstrukce lavinového vyhledávače.
Bachelor’s thesis concerns with a design of avalanche transceiver, which uses current technologies, tries to predict their development, combines them in new contexts and focuses on functionality and relations between inner content and outer form. Concept respects ergonomic rules and tries to develop a new attitude to the construction of the avalanche transceiver.
Description
Citation
MACHÁČEK, J. Design lavinového vyhledávače [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. Ing. arch. Jan Rajlich (předseda) Mgr. Svatopluk Řezníček (místopředseda) doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (člen) doc. akad. soch. Miroslav Zvonek, ArtD. (člen) Ing. Michal Vaverka, Ph.D. (člen) doc. Ing. David Paloušek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO