Optimalizace nákladů na činnost vybraného sportovního klubu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se věnuje popisu a analýze činností hokejového klubu HC ORLI ZNOJMO, s.r.o. a následné optimalizaci vybraných činností (nákladů na jeho chod). Práce je rozdělena na několik částí. V první části jsou zpracována teoretická východiska, v další části práce jsou popsány jednotlivé činnosti sportovního klubu spojené s účastí družstva v rakouské mezinárodní lize a je provedena analýza činností klubu. Na základě analýzou zjištěných údajů je zpracována optimalizace nákladů na činnost klubu a jsou podány návrhy a doporučení na změny.
The bachelor thesis deals with the description and analysis of the activities of the hockey club HC ORLI ZNOJMO, Ltd. and subsequent optimization of selected activities (the cost to operation). The work is divided into several parts. In the first part are processed theoretical bases, in the next section are describes the individual activities of sports club associated with the participation team in the Austrian international league and the analysis of the activities of the club. Based on the analysis of the collected data is processed optimization the costs of the club and proposals are submitted and recommending for change.
Description
Citation
TOMAN, P. Optimalizace nákladů na činnost vybraného sportovního klubu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) doc. PaedDr. Marie Blahutková, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Otázky vedoucího bakalářské práce: Odpovězeno Otázky oponenta bakalářské práce: Odpovězeno Otázka: Ing. Radek Doskočil, Ph.D. Kde jste optimalizoval náklady? Odpovězeno částečně Otázka: Ing. Josef Veselý, CSc. V čem je Vaše tvrzení: "Většina klubů pracuje s dvojnásobnými rozpočty." Kolik je výnos ze vstupného? Odpovězeno Otázka: doc. PaedDr. Marie Blahutková, Ph.D. Když chybí v klubu finance, kde se shání? Je vůbec možné, aby pouze sekretářka měla na starost finance a účetnictví? Odpovězeno Otázka: prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. Znáte pojem finanční analýza? Co přesně znamená? Odpovězeno částečně Připomínka: Název práce nesouvisí s obsahem práce. Chybí finanční propočty k optimalizaci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO