Studenti sobě - Studentské centrum Poříčí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Budova studentského centra doplňuje městský blok s ohledy na svojí unikátní polohu na nároží u řeky a s ohledem na přilehlé dominanty, zejména klášterní kostel v sousedství. Funkční náplní přízemí je vysokoškolská menza s veškerým zázemím a menší plochy pro komerci, horní podlaží jsou určeny ubytování studentů. Objekt nabízí vnitřní i venkovní plochy pro společné aktivity studentů, srdcem domu je vnitřní dvůr.
The house of the student center complements city block with respect to the unique location on the corner by the river and with the respect to the near dominats, especially the monastery church in the neighborhood. There is a college menza with all facilities and areas for commerce in the ground floor. The upper floors are used for the student dormitory. You can find indoor and outdoor areas for the common activities of studets. The patio is the heart of the house.
Description
Citation
KÁLALOVÁ, K. Studenti sobě - Studentské centrum Poříčí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Pavel Rada (předseda) Ing. arch. Bohumila Hybská (člen) Ing. arch. Radim Javůrek (člen) Ing.arch. Jakub Koňata (člen) Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-05-23
Defence
Studentka představila svou práci a reagovala na podněty a otázky oponenta a vedoucího práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO