Kreativita, inovace a organizační kultura

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá kreativitou a motivací zaměstnanců v organizaci. V teoretické části práce jsou vysvětleny základní pojmy jako kreativita, inovace a organizační kultura. V praktické části je představena společnost a provedeno dotazníkové šetření za účelem získání důležitých údajů pro vytvoření návrhů na zvýšení výkonnosti. Tyto návrhy jsou uvedeny v závěru části.
This Master’s thesis deals with creativity and motivation of employees in organization. In theoretical part are explained basic terms as creativity, innovation and organisational culture. In practical part is introduced the company and is accomplished questionnaire investigation for acquirement of important entries to creation of suggestions to increase of productivity. These suggestions are presented in the final part of the thesis.
Description
Citation
BURDA, T. Kreativita, inovace a organizační kultura [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Petr Novotný, MBA (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Ing. Chlebovský Návaznost analýz na návrhy v práci, přehlednost dat. Informační systém ve zvolených pobočkách. Odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO