Nábor zaměstnanců s využitím metody inzerce na internetu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá procesem náboru zaměstnanců se zaměřením na metodu inzerce na internetu. V této své práci jsem se rozhodl analyzovat a kategorizovat nabídky práce pro pozice středního managementu, uveřejněné na vybraném pracovním portálu za určité období a následně kontaktovat inzerující firmy formou dotazníku. Cílem práce je zjistit, zdali si tyto firmy prostřednictvím uveřejněného inzerátu dokázaly zajistit dostatečný počet vhodných uchazečů pro fázi pozdějšího výběru a do jaké míry byl tento fakt ovlivněn skutečností, jak kvalitně byly jejich nabídky práce sestaveny, aby přilákaly přiměřený počet vhodných uchazečů pro výkon manažerských povolání a ty nevhodné, aby naopak odradily.
Diploma thesis deals with the recruitment process and focuses specifically on the method of advertisements on the internet. I decided to analyze and categorize the job offers for middle managers, which were publicated on selected job website for certain period and then contact companies that advertised with questionnaire. The aim of the thesis is to find out whether the companies were able to obtain sufficient number of suitable applicants and to what extent was it influenced by the fact whether the advertisers acted in the way they could attract suitable candidates for the job in middle management positions.
Description
Citation
MAREK, L. Nábor zaměstnanců s využitím metody inzerce na internetu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-02-05
Defence
otázky oponenta - částečně zodpovězeno Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA - Stručně definujte cíl Vaší práce - z práce vyplývají dva, který z nich je hlavní? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO