Zařízení pro centrování pneumatik nákladních automobilů pro odběr robotem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato diplomové práce se zabývá návrhem a konstrukční řešení zařízení pro centrování nákladních pneumatik. Další částí této práce je i návrh upínací hlavy pro zachycení pneumatik průmyslovým robotem a následným umístěním na paletu. Konstrukční řešení bude vypracováno s přístupem a bez přístupu obsluhy. Všechny konstrukční varianty budou zkontrolovány pomocí rizikové analýzy a analýzy možného výskytu a vlivu vad.
This thesis deals with the design and solving construction of devices for centering cargo tires. Another part of this work is a concept of the clamping head for fixation of tires by industrial robot and its following placement on a palette. Construction solution will be drawn up with access and without access of human operator. All structural variations will be reviewed by risk analysis and analysis of possible incidence and influence of defects.
Description
Citation
MLEJNEK, P. Zařízení pro centrování pneumatik nákladních automobilů pro odběr robotem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automobilní a dopravní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Miroslav Rousek, CSc. (předseda) doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Břetislav Mynář, CSc. (člen) Ing. Miroslav Jírů (člen)
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO