Režim přenesené daňové povinnosti ve stavebnictví

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou nového režimu daně z přidané hodnoty, a to přenesením daňové povinnosti ve stavebnictví. Popisuje základní principy a teoretická východiska, která jsou dále použita k řešení konkrétních problémů vzniklých v reálných situacích. V praktické části jsou analyzovány dopady souvisejících s aplikací režimu přenesení na vybrané daňové subjekty.
This bachelor´s thesis is engaged in issue of reverse charge procedure in construction industry. The bachelor´s thesis describes theoretical bases which are used to solve problems in real situation. The thesis looks into the impacts of reverse charge procedure to tax entities.
Description
Citation
BALÁŠOVÁ, S. Režim přenesené daňové povinnosti ve stavebnictví [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Pavla Vejmolová (místopředseda) doc. Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) JUDr. Tomáš Soukup, BA. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Otázka oponenta bakalářské práce: Odpovězeno Otázka: doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. Jaký je přínos Vaší práce? Je přítok peněz vždy negativní (v souvislosti s DPH)? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO