Návrh na zlepšení hospodaření základní školy v Šumperku

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce se zabývá hodnocením finanční situace v základní škole a vyúsťuje v návrh na zlepšení jejího hospodaření. První část se věnuje rozboru finančního potenciálu na teoretické bázi a vyzdvihuje nejdůležitější specifika, týkající se všeobecného základu. Druhá je potom zaměřena na konkrétní zhodnocení finančních aspektů a skutečného stavu dané školy. Třetí část obsahuje návrhy na zkvalitnění financování školy a posílení hospodářských aktivit.
Following work deals with evaluation of financial situation at primary school and brings some suggestions for improvement of its management. The first part considers the analysis of the financial potential at the theoretical bases and points out to the most important specifics concerning the general basis. The second part is oriented to a particular debriefing of financial aspects and factual state of concrete school. The third part includes the suggestions for improving the financing of school and strengthening the economical management activities.
Description
Citation
OBHLÍDALOVÁ, A. Návrh na zlepšení hospodaření základní školy v Šumperku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (předseda) Doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (místopředseda) Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen) Mgr. Petr Václavek (člen) Ing. Pavel Svirák (člen) Ing. Jiří Jaroš (člen)
Date of acceptance
2007-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO