Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je návrhem podnikatelského plánu na vytvoření společnosti Pivovarské lázně, a.s., která bude poskytovat masáže, koupele a zábaly z pivních surovin. Pivovarské lázně, a.s. se budou skládat ze dvou částí. První část společnosti budou tvořit pivní lázně a druhou část restaurace a ubytovací služby. Tuto společnost se rozhodly založit dvě společnosti s ručením omezeným. Jedná se o firmu Opatství, s.r.o. a o firmu Klášterní pivovar s.r.o. Součástí bakalářské práce je analýza, na základě, které je podnikatelský plán navržen.
The bachelor thesis is a proposal of the business plan for creation of the company Pivovarské lázně Inc. which will provide massages, baths and wraps based on beer raw material. The company Pivovarské lázně Inc. will comprise two parts. The first part will be a beer spa and the second a restaurant and accommodation services. The company will be established based on a decision of two limited companies: the company Opatství Ltd. and company Cloistral brewery (Klášterní pivovar) Ltd. The business plan was designed based on an analysis which is a part of the bachelor thesis.
Description
Citation
BŘEZINOVÁ, P. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Miroslav Kuba (předseda) Doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (místopředseda) Ing. Miloš Grásgruber, Ph.D. (člen) JUDr. Naděžda Vrbková (člen) Ing. Vladimíra Kučerová, Ph.D. (člen) Ing. Tereza Večeřová (člen)
Date of acceptance
2007-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO