Podnikatelský záměr rozvoje sportovního svazu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou sportovního svazu. Na základě všech provedených analýz je pak zpracován podnikatelský záměr rozvoje svazu. Jedná se o práci založenou na reálném podkladě a její výsledek by mohl být v budoucnu realizován. Všechny body práce jsou v souladu se získanými poznatky z literatury a bakalářského studia.
This bachelor thesis concerns analysis of a sport association. On the basis of all the performed analyses a bussiness plan for the development of the association was designed. This work is based on real background and could be realised in the future. The whole study thesis is in accordance with knowledge acquired from literature and bachelor studies.
Description
Citation
PAVLÁK, L. Podnikatelský záměr rozvoje sportovního svazu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (předseda) doc. PaedDr. Pavel Korvas, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Otázky vedoucího Odpovězeno Otázky oponenta Odpovězeno doc. Korvas Rozdíl mezi turnajem a dlouhodobějšími akcemi pro získání nových zájemců Odpovězeno doc. Sojka Cíl práce ve vztahu k zadání Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO