Aplikace Age Managementu ve vybrané firmě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V teoretické části diplomové práce na téma Age Management jsou hlavní informace o poměrně novém pojmu v oblasti řízení lidských zdrojů, který se zabývá zohledňováním věku zaměstnanců. Součástí teoretické části je také přiblížení současného demografického vývoje v České republice a poukázání na problémy, které mohou vzniknout ve spojitosti s budoucím demografickým vývojem. V praktické části jsou zpracovány analýzy vnějšího a vnitřního prostředí konkrétní společnosti, na základě kterých jsou vytvořeny prvotní návrhy pro aplikaci Age Managementu v dané firmě.
The theoretical part of the thesis dealing with the theme of Age Management contains a relatively new concept concerning the field of Human Resources Management which focuses on taking the age of eymployees into account. The theoretical part is also approaches current demographic trends in the Czech Republic and points out the problems that may arise in connection with future demographic development. The practical part deals with the analysis of the external and internal environment of a company which serves as the basis for initial proposals of the application of Age Management in a particular company.
Description
Citation
KOLÁŘOVÁ, I. Aplikace Age Managementu ve vybrané firmě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Mgr. Antonín Hamřík (člen)
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Otázky oponenta diplomové práce: ODPOVĚZENO Otázka: Ing. Karel Doubravský, Ph.D. - Jaká je flukturace zaměstnanců v této firmě? ODPOVĚZENO Otázka: Ing. David Schüller, Ph.D. - Kolik jmenovaná firma má zaměstnanců a obrat - z pohledu finanční náročnosti navrhovaných masáží? ODPOVĚZENO Otázka: Mgr. Antotnín Hamřík - Nejedná se v jednom z Vašich návrhů o doskriminaci mladých? ODPOVĚZENO
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO